Hatayspor Başkanı Mıstıkoğlu Erzurum Kampında!

0
12

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’un Kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu, Bordo-Beyazlı takımın kamp yaptığı Erzurum’a gitti.

Hatayspor’un yeni sezon öncesi Erzurum kampı devam ediyor. çiçeği burnunda kulüp Başkanı Levent Mıstıkoğlu da Erzurum’a giderek takım oyuncuları ile birlikte oldu ve moral verdi.

Genel Kaptan Ender Yardımcı ile Erzurum’a giden Hatayspor Başkanı Mıstıkoğlu, teknik heyet ve futbolcularla görüştü ve bir süre sohbet etti. Antrenmanı da izleyen Mıstıkoğlu Bordo-Beyazlı futbolcular ile birlikte yemeğe de katıldı.

Başkan Mıstıkoğlu’nun kamp ziyareti, Hatayspor Kulübünden; “Kulüp Başkanımız Levent Mıstıkoğlu ve Başkan Vekilimiz Ender Yardımcı, Erzurum’da kamp yaptığımız oteli ziyaret ederek takımımızla öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra akşam antrenmanını izlemek için sahaya gelen Kulüp Başkanımız Levent Mıstıkoğlu ve Başkan Vekilimiz Ender Yardımcı, teknik ekibimize, takımımıza ve personelimize yeni sezon için başarılar dilediler” şeklinde paylaşıldı.

Hatayspor, Livan Burcu ile İlgileniyor

Öte yandan, transfer çalışmalarını da sürdüren Hatayspor, Almanya 3. Liginde top koşturan Türk asıllı Livan Burcu ile ilgileniyor. Hücum hattına genç ve başarılı bir oyuncu takviye etmek isteyen Hatayspor’un Türkiye U21 Milli Takımında da görev yapan 19 yaşındaki Livan Burcu’ya resmi teklif yaptığı öğrenildi. Geçen sezonu Almanya’da Sandhausen takımında geçiren Burcu, özellikle sol ve sağ kanatta etkili bir isim. Livan Burcu, geçen sezon 28 maçta forma giydi, 4 gole imza atarken, 5 de asist yaptı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here