Hatayspor Başkanı Baram; “Malatya’da İstemediğimiz Ortam Yaşadık!

0
92

hatayspor7Hatayspor Kulüp Başkanı Jan Baram, gittikleri Malatya deplasmanında maalesef Türk futbolu adına istemedikleri bir ortam yaşadıklarını söyledi ve yapılan futbol dışı olayları kınadıklarını söyledi. Malatya’da iki otel değiştirmek zorunda kalan sporcuların, gece yarısı davullarla gürültüyle rahatsız edildiğine işaret eden Baram; “Antakya’ya gelen takımlara gösterdiğimiz konukseverliği Malatya’da hiç görmedik. 10 bin seyirci önünde oynanan maçta Yeni Malatyaspor her türlü baskıyı kurdu. Atılan taş ve çakmaklarla yaralanan taraftarlarımız oldu.

İlk yarısı isteğimiz şekilde giden maçın ikinci yarısında da soğukkanlı olarak maçı idare ettik. Ancak kaleci Ömer Kısa’nın uzatma dakikasında aldığı darbede dudağı yarıldı. O şekilde maça devam etmek zorunda kaldı. Auta giden top, yapılan baskıyla korner olarak değiştirildi. Bu kornerde maalesef golü yedik. Yenilmeseydik demek ki linç edilebilirdik. Yapılan futbol dışı olayları Hatayspor camiası olarak kınıyoruz” dedi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü ve can güvenliğimizi sağlayan tüm emniyet görevlilerine Hatayspor Kulübü olarak teşekkür de eden Baram; “Her şeye rağmen Hatayspor’un şampiyonluk şansı devam ediyor. Hatayspor, Giresun maçı dahil tüm maçlarını kazanacak ve bu takım yine şampiyon olacaktır. Yeterli destek alamasak da Hatayspor’a destek veren herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here