Hataylı Kadınlar Mutfak Önlükleriyle Yürüyecek!

0
94

mutfak günleri1Uluslararası “Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri” 3-6 Eylül tarihlerinde Hatay’da düzenlenecek. “Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri” etkinliğinin ilk gününde yapılacak yürüyüşe katılan Hataylı kadınlara mutfak eşyaları hediye edilecek.

3-6 Eylül arasında Hatay’da gerçekleşecek Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri etkinliği, ulusal ve uluslararası alanda lezzet ustaları, dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şefler, gurmeler, uzmanlar, akademisyenler, basın mensupları başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılımıyla Hatay’ın sahip olduğu değerlerin resmedileceği, görsel bir şölen havasında geçecek kortej yürüyüşüyle başlayacak.

3 Eylül 2014 Çarşamba saat 10.00’da Vali Ürgen Alanı’ndan başlayacak yürüyüş, Atatürk Caddesi boyunca ilerleyerek, Cumhuriyet Caddesi üzerinden Antakya Lisesi Bahçesi’nde hazırlanan etkinlik alanında çeşitli gösterilerle sona erecek.

Birbirinden renkli ekiplerin yer alacağı yürüyüşe, Hataylı kadınlar da mutfak önlükleriyle iştirak ederek, bu coşkuya ortak olabilecek. Antakya Lisesi Bahçesi’ne kadar sürecek yürüyüşün ardından etkinlik, Lise bahçesinde açılış töreni, Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri’ne katılan ülkelerin şeflerinin ortak lezzet gösterisi ve ardından Gagavuz Türkleri Orkestrası’nın konseriyle sona erecek.

Hazırlıkları büyük bir titizlikle devam eden Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri, Hatay’ın ve konuk ülkelerin muhteşem yemekleriyle damaklara, etkinliklerle de gözlere ve gönüllere hitap edecek. Düzenlenecek etkinlikler Hatay’ın, ülkemizin turizmine ve ekonomisine de önemli katkı sağlayacak.

Yürüyüşe katılan Hataylı kadınlara mutfak önlüğü, kepçe, kaşık, çatal ve benzeri mutfak eşyaları hediye edilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here