Hassa’da 300 Öğrenci Tekvando Öğreniyor

0
267

hassa-tekvando1Hassa’da 300 öğrenciye tekvando kursu veriliyor. Hassa Kaymakamlığı, Hassa Belediyesi, İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan tekvando spor merkezlerinde 300 öğrenci şampiyon olmak için ter döküyor.

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala ve beraberinde Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Hatay Tekvando İl Temsilcisi Hasan Erişik, Milli Takım Antrenörü Mehmet Erişik ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Erhan Balcı ile spor merkezlerinde incelemelerde bulundu.

hassa-tekvando2

Hassa Kaymakamı Mustafa Pala, yaptığı açıklamada; “Hassa tarihinde ilk kez açılan bu kurslarımızda 300 öğrencimize tekvando eğitimi verilmektedir. Bu kurslarımız sürekli ve uzun vadeli olacaktır. Amacımız, öğrencilerimizi alışılagelmiş beden eğitimi dersleri dışında da farklı yeteneklerini ortaya çıkaracak spor branşlarına yönlendirmek, onları belli bir spor dalında uzmanlaştırmaktır.

Minik öğrencilerimizin güçlü enerjilerini başarılarla taçlandırmaktır. Hassa’dan nice şampiyonlar çıkarmaktır. İşte bu nedenle Belediye Başkanımız ve ilgili kurumlarımızla buradayız, öğrencilerimizin yanındayız. İnanıyorum ki, yakın gelecekte Hassa spor alanında da anılacaktır. Başarı hanesine şampiyonlar da yazdıracaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here