Hasret Bitiyor, Kente Dönüyorlar!

0
24

Afyonkarahisar Kampı Bitiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderunspor’da, Afyonkarahisar’daki İkinci Etap Kampının sonuna gelindi. 2 Ağustos’ta başlayan Afyon Kampı bugün itibariyle sona erecek. Turuncu-Mavili futbolcular 3 günlük iznin ardından 19 Ağustos’ta yeniden topbaşı yapacak.

15 Temmuz itibariyle yeni sezonun hazırlıklarına başlayan ve İskenderun’da gerçekleştirilen 2 haftalık Birinci Etap çalışmalarının ardından İkinci Etap Kampını Afyonkarahisar’da yapan 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, buradaki kampın da sonuna geldi.

Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretinde çalışmalarını sürdüren eski ve yeni futbolcular bu süre içerisinde kondisyon ve güç antrenmanlarının yanı sıra teknik ve taktik çalışmalarla yeni sezona hazır hale gelmek için çaba sarf ettiler. Yeni transferlerin uyum sürecinin de gayet olumlu geçtiği gözlenen ikinci etap kampının oldukça yararlı olduğu da gözlerden kaçmadı.

Üç günlük iznin ardından 19-31 Ağustos tarihleri arasında Mehmet Kurt Tesislerinde çalışmalarını sürdürecek olan Turuncu-Mavili ekibimiz, ligin ilk haftasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Sezonun ilk maçı 1 Eylül Pazar günü Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynanacak.

İskenderunspor hazırlık sürecinde birçok isme imza attırırken son olarak Muhammet Beşir ile de sözleşme imzaladı. Transferle ilgili kulüpten yapılan açıklamada; “Kulübümüz, Mardin 1969’da forma giyen forvet oyuncusu Muhammet Beşir ile 1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Anlaşmanın hem oyuncumuza hem kulübümüze hayırlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here