Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

0
85

bld-hacı uğurlama1İskenderun’dan Diyanet İşleri organizasyonu ile bu yıl kutsal topraklara gidecek olan İskenderunlu hacı adayları dualarla ve gözyaşları ile uğurlandı. Hacı adayları için Çay Mahallesi Cami önünde bir uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun ile Hacı adaylarının yakınları katıldı.

bld-hacı uğurlama2

Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu uğurlama töreninde ailelerin heyecanına ortak olan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İnşallah hacı adaylarımız kutsal topraklara sağ salim gider gelirler. Hem şehrimiz hem de ülkemiz için dua ederler ve hayırlısıyla dönerler” dedi.

Yapılan duaların ardından otobüslere geçen İskenderunlu hacı adaylarıyla tek-tek ilgilenen Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Hepinizin yolu açık olsun, Allah’a emanet olun!” temennileriyle hacı adaylarını uğurladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here