Güven; “Oyuncularımı Yürekten Kutluyorum!”

0
50

payas belediyespor11Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörü Can Güven, geçtiğimiz hafta sonu Yeni Diyarbakırspor A.Ş. ile yapılan karşılaşmayı değerlendirirken, bu önemli deplasmandan 1 puan bile çıkarmanın önemine vurgu yaptı. Güven, takım oyuncularının ortaya koyduğu performanstan dolayı da tüm sporcularını kutladı.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve kulüp yönetiminin kendisine olan güvenlerinden dolayı onlara teşekkür ederek söze başlayan Teknik Direktör Can Güven; “Bu güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışacağım” dedi.

Takımın başında çıktığı ikinci önemli karşılaşmada da 1 puan aldığını dile getiren Güven; “Ligin iki güçlü ekipleri ile karşı karşıya geldik. İlk maçında grup lideri Eyüpspor ile 0-0 berabere kalırken, dört gün sonrada Diyarbakır deplasmanında da Yeni Diyarbakırspor A.Ş. ile de 1-1 berabere kaldık. Karşılaşmanın ilk ayrısında attığımız golle rakibimiz karşısında 0-1 öne geçtik. İkinci yarıda da farkı açabilirdik ama olmadı. Karşılaşmanın 74. dakikasında rakibimiz penaltı golü ile eşitliği yakaladılar ve karşılaşma bu skor ile tamamlandı. Hem Eyüpspor hem de Yeni Diyarbakırspor A.Ş. karşısında oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan dolayı onları yürekten kutluyorum. Çükün beş güne ara ile ligin güçlü ekipleri ile karşılaştık ve bu iki zorlu karşılaşmadan da puan çıkardılar” diye konuştu.

Şuanda geçmişi bırakıp geleceğe baktıklarının da altını çizen Güven, “Önümüzde Halide Edip Adıvarspor maçı var. Bu maçın hazırlık mesaisine başladık. Evimizde oynayacağımız bu karşılaşmada taraftar desteğini de yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarımızın desteği ile rakibimizi eleyip, iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here