Gözler Tuzlaspor Maçına Çevrildi!

0
35

İkinci Lig Kulüpler Birliği Başkanı da olan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat; “Umarım ki bu yıl 2. Ligden 1. Lige 4 takım çıkma konusunda karar çıkar”

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında önce tesislerinde kamp yapan daha sonra 2. Etap Kamp çalışmaları için Afyonkarahisar’a giden ve 3. Etap Kamp çalışmalarını da İskenderun’da Mehmet Kurt Tesislerinde sürdüren Turuncu-Mavili 2. Lig temsilcimiz İskenderunspor, gözünü yeni sezonun ilk haftasında oynayacağı Tuzlaspor maçına çevirdi.

2024-2025 Sezonu için hazırlıklarını Teknik Direktör Gürkan Aslan önderliğinde sürdüren İskenderunspor, 3 etaplı kamp sürecinde hazırlık maçları da yaptı transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürdü. Yaklaşık 49 gün süren hazırlıkların artık sonuna gelindi. İskenderunspor bu hafta sonu Kırıkhan Stadında Rakibi Tuzlaspor’u ağırlayacak.

Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz sezonun ilk maçını evinde geçtiğimiz sezon Trendyol 1.Lig‘den düşen Tuzlaspor A.Ş. ile oynayacak. Karşılaşma 1 Eylül Pazar günü Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynanacak. Turuncu-Mavili ekip ligin ikinci haftasında ise 8 Eylül Pazar günü HES İlaç Afyonspor’un konuğu olacak.

2024-2025 Sezonu öncesinde değerlendirmelerde bulunan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, yeni sezon için daha güçlü ve yine play-off hedefi ile bir kadro kurduklarını ve play-off’lara kalmak için çaba sarf edeceklerini söyledi.

2.Ligden 1.Lige Bu Yıl 4 Takım Çıkmalı

İkinci Lig Kulüpler Birliği Başkanı da olan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ayrıca 2. Ligden 1. Lige bu yıl 4 takımın çıkması ve bu konudaki kararın da bir an önce alınması gerektiğine işaret etti. Rakamlar ve üst lige çıkma oranlarını da kamuoyuna sunan Başkan Hakan Bolat; “20 Takımlı 1. Ligde 3 Takım üst lige çıkıyor çıkma oranı %15; 36 Takımlı 2. Ligde 3 Takım üst lige çıkıyor çıkma oranı %8.33; 64 Takımlı 3. Ligde üst lige 6 takım çıkıyor çıkma oranı %9.37. Umarım ki bu yıl 2. Ligden 1. Lige 4 takım çıkma konusunda karar çıkar ve bu yanlış düzelir. 2. Ligler Kulüpleri olarak bu konuda taviz vermeyeceğiz. Saygılarımla” şeklinde açıklamalarda bulundu.

İskenderunspor, Hazırlık Maçında 2-0 Mağlup Oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderunspor ile Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Futbol Kulübü, yeni sezon öncesinde özel karşılaşmada karşı karşıya geldi. Tarsus Stadında yapılan karşılaşmada Adana temsilcisi, Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor’u 2-0 mağlup etti. Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 FK takımının gollerini Mehmet ile Selim Ilgaz attı.

İskenderunspor, geçtiğimiz hafta içinde Hatayspor U-19 takımı ile de antrenman maçında karşı karşıya gelmişti. Kırıkhan Şehir Stadında oynanan mücadeleyi Turuncu-Mavili takım 3-0 kazanmıştı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here