Gönül Dostlarımız Ziyaretlerine Devam Ediyor

0
23

23 Temmuz 2024 Salı günü 77 yılı geride bırakarak 78. yayın yılına başlayan Gazetemiz İskenderun’a kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Önceki gün 78. kuruluş yıldönümünü kutlayan Gazetemiz, dün de misafirlerini ağırlamayı sürdürdü. Kutlamaların ikinci gününde ilk olarak İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek, gururumuza ortak oldu.

Can Teymur ve Yönetimi, 78. kuruluş yıldönümümüz nedeniyle gazetemize gerçekleştirdikleri ziyarette, daha nice başarılı yayın yılları dilediler.

Vakıf Başkanı Can Teymur’un, 1968-1969 yıllarında İskenderun Gazetesinde Spor Foto Muhabirliği yaptığını keyifle anlattığı ziyaret karşılıklı samimi bir sohbet ortamında devam etti.

İskenderun Gazetesinin, İskenderun’un ilk ve en eski gazetesi olması nedeniyle büyük önem taşıdığını söyleyen Teymur, gazetemizin 77 yıl boyunca ilkelerinden hiç ödün vermeden objektif bir şekilde yayın hayatını sürdürmesinden ötürü de takdire şayan olduğunu vurguladı.

Şahutoğlu’ndan Övgü Dolu Sözler…

Bir diğer ziyaretçimiz ise kentin başarılı ve tanınmış hekimlerinden, 2019 yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan Adayı olan Dr. Yılmaz Şahutoğlu oldu. Gazetemize her zaman büyük önem veren Şahutoğlu, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli nezdinde tüm gazete ailemizi tebrik etti.

İskenderun Gazetesinin bugüne kadar ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdürdüğünü vurgulayan Şahutoğlu; “İskenderun’un mesleki etik ve ahlak anlamında gazetecilik hizmetini, vatandaşın özgür, tarafsız, ilkeli ve doğru haber alma anlayışına yönelik yaptığı hizmette ödünsüz hareket eden İskenderun Gazetesinin 78. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz.

Vatandaşlar olarak, bizim bu ilkelere sıkı-sıkıya bağlı ödün vermeyen kadrolara ve gazetecilere, özellikle günümüz Türkiye’sinde çok ihtiyacımız var. Bu görevi layıkıyla yapan bir kurumdayız şu anda, tebrik ediyorum. Bu çalışmalarınızın bundan sonraki süreçte de aynı mentalite ve zihniyetle devam edeceğini biliyorum çünkü ekibi çok yakından tanıyoruz. Hiçbir beklentisi olmayan, tamamen vatandaşın çıkarlarını gözeten bir zihniyetle hareket edildiğine mükerrer kez şahitlik ettik. Başarılarınızın devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli de ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirirken, Şahutoğlu’na övgü dolu sözleri için teşekkür etti.

STK Başkanları ve Muhtarlar da Sevincimize Ortak Oldular

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, 2021 Tüm Emekliler Sendikası Başkanı Mustafa Çankaya, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Oral, Pirireis Mahallesi Muhtarı Hilda Cöcen Koku, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hasan Şanlı da gazetemiz idarehanesine gelerek kuruluş yıldönümümüzü kutladılar.

Genel Yayın Koordinatörümüz Doğan Süslü ve Editörümüz Helga Terbiyeli’nin de hazır bulunduğu ziyaret karşılıklı samimi bir sohbet ortamında devam etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here