Göl Başında Dinlenme Alanı!

0
80

mkü-gölet ziyareti1Mustafa Kemal Üniversitesi Tesisleri ile Gücüne Güç Katıyor

Yoğun bir şekilde yürütülen yeni proje çalışmalarıyla gücüne güç katmaya devam eden, tesislerin modern teknolojilerle donatılmasına ve nitelikli insan kaynağıyla işletilmesine de büyük bir hassasiyetle önem veren Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), yerleşkesi içerisinde hızlı bir şekilde yükselen inşaatlarıyla birlikte cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Başarılı çevre düzenleme çalışmaları ile üniversitenin Alahan girişinin yanı başında bulunan doğal sazlık alan içerisindeki gölet ise ayrıca dikkat çekiyor.

Mustafa Kemal Üniversitesi’nin devam eden inşaatlarını sık-sık gezerek gelişmeleri yakından takip eden MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, bu hafta ise kısa süre önce gözlemlerde bulunduğu gölet alanını yeniden inceledi. Rektör Güder, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Koç, Prof. Dr. Fatih Can, Üniversite Genel Sekreteri Salih Baldız ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Kutay Yıldırım’ın eşliğinde göledi ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Yürüyüş yolları ile çevrili olan, sahip olduğu pergule gölge altı elemanları ve kafeterya gibi mekânlar ile hem öğrencilerin hem de akademik ve idari personelin sosyal ihtiyaçlarını karşılama amacına yönelik düzenlenmesi devam eden göletin, regreasyonel alan olarak değerlendirilecek olup, üst kalitede bir dinlenme mekânı olarak hizmete açılması bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here