Genel Başkan Gül; “Bizi Aldatan Bizden Değildir”

0
113

çelik-iş kutlu doğum1Çelik-İş Sendikası Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Gerçekleştirdi

Çelik-İş Sendikası, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla, İskenderun  Beyaz Saray Restoran’da bir etkinlik düzenledi. Kur’an-ı Kerim Tilavetinin okunduğu gecede, aynı  zamanda dini bir sohbet gerçekleştirildi, kaside okundu ve Osmaniye’den gelen Grup Meşale topluluğunun semazen gösterileri izlendi.

Yemekli etkinliğe Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Çelik-İş Sendikası Mali Sekreteri Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Sekreteri  Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri  Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser, Şube Eğitim Sekteri  Rifat Alpboğan, çok sayıda çelik işçisi ve aileleri katıldılar.

Gecede İDÇ Yeni Cami İmamı Mustafa Çakır Kur’an-ı  Kerim Tilaveti okudu. Daha sonra İDÇ Anadolu Lisesi Din ve Ahlak Kültürü Öğretmeni Bekir Yabacıoğlu dini bir sohbet gerçekleştirdi ve ardından da İDÇ Siteler İmamı Fahri Olgun kaside okudu.

çelik-iş kutlu doğum2

Kasidenin okunmasından hemen sonra Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül bir konuşma yaptı. İslam dininin olmaması halinde dünyada daha kötü gelişmeler olabileceğine vurgu yapan Gül, son günlerdeki sendikal yetki anlamındaki bilgi kirliliğine son noktayı koyarak; “İsdemir’de yetkili sendika Çelik-İş’tir. Hadisi şerifte buyrulduğu üzere ‘Bizi aldatan bizden değildir.’ Bizde aldatan ve aldatılan olmak istemiyoruz. İsdemir’de bilinen bir süreç yaşanıyor. Birileri önce 29 ekim, sonra aralık, sonra Ocak ve Mart dediler. Şimdi de 1 Mayıs’ı bekleyin diyorlar. Göreceksiniz 1 Mayıs da geçecek bu kez Haziran diyecekler. Öteleme, atlatma ve yanıltma mantığıyla sendikacılık yapılmaz. Bugün yanıltılan arkadaşları bilgilendirmek üzere, ünitelere, TC kimlik numarası esas alınarak listeler astık. Herkes üye kayıtlarımızı ve gerçek sayıları gördü. Son 7.5 ayda diğer sendikaya giden arkadaşlarımızın sayısı en fazla 1.200 olmuştur. Bunların bir kısmı da kararsızdır. Hadi 1.200’ün üzerine bir 1.200 daha koyalım. 5.530 üye işçi var. Yarısı 2.750 eder. Onlar bu sayının çok uzağındayken, Çelik-İş bu sayının çok üstündedir. 1 Mayıs sonrası yalan üzerine gelecek inşa edenlerin geleceği çökecek ve Çelik-İş’e toplu gelişler olacaktır” diye konuştu.

Salondan yoğun alkış alan Genel Başkan Gül sonrası, semazen gösterisi başladı. Osmaniye’den gelen Grup Meşale’nin renkli spotlar altındaki semazen gösterisi büyük ilgiyle izlendi ve pek çok izleyici, semazen gösterilerini cep telefonlarına kaydettiler. Manevi ağırlıklı coşkulu gece, semazen gösterisi sonunda, Grup Şelale sunucusunun teşekkürü ve duasıyla son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here