Gelişim ve Palmiye’de Bayrak Değişimi!

0
26

Dr. Emin Turhan, İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi’ne Tıbbi Direktör olarak atandı. boşalan başhekimlik koltuğuna, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Erdem Turhan getirildi.

Sağlık alanında gerçekleştirdiği uygulamalarla önemli başarılara imza atan ve bölgenin sevilen doktorlarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emin Turhan, İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi’ne Tıbbi Direktör olarak atandı.

Uzm. Dr. Emin Turhan’dan sonra boşalan başhekimlik koltuğuna, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Erdem Turhan getirildi.

Ayrıca İskenderun Gelişim Hastanesi Eski Başhemşiresi Hatice Uygun da, Gelişim ve Palmiye Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Direktörü oldu.

Atamalar ile ilgili yapılana açıklamada; “İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Ailesi olarak; Tıbbi Direktör Uzm. Dr. Emin Turhan, Başhekim Op. Dr. Erdem Turhan ve İskenderun Gelişim ve Palmiye Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Hatice Uygun’a yeni görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here