Gazeteniz ‘İskenderun’ 78 Yaşında!

0
31

İskenderun ve Hatay basınının köklü kuruluşlarından olan, kentin ilk gazetesi ‘İskenderun Gazetesi’ olarak, 78. kuruluş yıldönümümüzü kutladık.

Tarafsız, doğru, dürüst, ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren gazetemiz, tam 78 yıl ayakta kalabilmiş olmanın haklı gururunu bir kez daha okurlarıyla yaşadı. Gazetemize gelen tebrik telefonları ve mesajların ardı arkası kesilmedi. Kuruluş yıldönümümüz nedeniyle Gazetemiz idarehanesine bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Birçok okurumuz, meslektaşlarımız ve dostlarımız gazetemiz idarehanesine gelerek bu mutlu günümüzü bizimle paylaşırken, bazı arkadaşlarımız da mesaj göndererek, telefon ederek mutluluğumuza ortak oldular.

Gazetemize gelen konukları Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli, Editörümüz Helga Terbiyeli, Genel Yayın Yönetmenimiz ve Köşe Yazarımız Doğan Süslü karşıladı. Köşe Yazarlarımızdan Nurettin Can ve Yaşar Bilgin de bu özel günümüzde bizlerin yanındaydı.

Başkanlık yaptığı süre boyunca her yıl doğum günümüzde pastasıyla birlikte gazetemize gelerek gururumuza ortak olan İskenderun Belediye eski Başkanı Fatih Tosyalı, bu yıl da geleneği bozmadı. ‘Yıl Dönümünüz Kutlu Olsun’ notunun iliştirildiği güzel bir pastayla gazetemize gelerek günümüzü kutlayan Fatih Tosyalı, 78. yayın yılını kutlayan gazetemize nice başarılı yıllar diledi.

Nezih ve samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaretten ötürü Tosyalı’ya teşekkürlerini ileten Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Meslektaşlarımız da Bizleri Yalnız Bırakmadı

Gazetemize gelerek gururumuza ortak olan konuklarımız arasında, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve yönetimi, Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği (AKİYAD) Kurucu Başkanı Veysel Cıncık, İskenderun Eczacı Teknisyenleri Odası ve Akdeniz Federasyon Başkanı Cemal Çelik ve Yönetimi, Abacılı Yörük ve Türkmen Derneği (ABADER) Başkanı Duran Bilgin, Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı Ahmet Cerrahoğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Temsilcisi Yaşar Güllü, Zafer Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yakup Aşık ve Belen İlçe Başkanı Tamer Özdemir ile isimlerini yazamadığımız birçok okur ve dostlarımız yer aldı.

Şenöz Pastaneleri Sahiplerinden Abdullah Şenöz de ‘İskenderun Gazetesi’ sayfa kupürlerinin resimlerinin olduğu pastasıyla birlikte kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Emekli Tümgeneral Avukat Gürsel Öztürk başta olmak üzere gelemeyen pek çok isim de mesaj çekerek veya arayarak bu müstesna günümüzü kutladılar.

Tüm misafirlerimiz ziyaretlerinde ve mesajlarında, İskenderun Gazetesinin 78. yılını kutlarken, bundan önce de olduğu gibi daha nice başarılı yayınlar temennilerinde bulunarak bizleri gururlandırdılar.

İskenderun Gazetesi olarak, ziyaretimize bizzat gelerek, mesaj ve çiçek yollayarak, telefon ederek 78. kuruluş yıldönümümüzü kutlayan tüm misafirlerimize, dost ve okurlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here