Gazetemizin 69’uncu Yıl Kutlama Mesajları

0
129

gazate kutlama268 yıllık yayın hayatını tamamlayarak 69’uncu yayın hayatına başlayan gazetemize, bu münasebetle tebrik mesajları da geldi. Başta Hatay Valisi Ercan Topaca, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından gazetemiz idarehanesine gönderilen tebrik mesajları şöyle;

“Sayın Rızkullah TERBİYELİ

İskenderun Gazetesi Sahibi

 Yayın hayatına başladığı 1947 yılından bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren İskenderun Gazetesinin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıldönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

Ercan Topaca

Hatay Valisi

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sayın Rızkullah Terbiyeli. Basın halkın gözü, sesi, kulağıdır. Doğru, tarafsız, ilkeli habercilik anlayışıyla 23.07.1947 tarihinden itibaren halkımıza hizmet veren gazetenize, daha nice başarılı yıllar dilerim. Sizi ve İskenderun Gazetesi’ne emeği geçenleri ve tüm çalışanları içtenlikle kutlarım.”

Seyfi Dingil

İskenderun Belediye Başkanı

“Sayın İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli ve gazete çalışanları 23.07.1947 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük siyasi gazetenizin kuruluş yıldönümünü en içten yürekle kutluyor ve bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarınızı yürekten tebrik ediyoruz.”

Zeki Balcı

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü

“Kentimizde 23.07.1947 yılında günlük olarak yayım hayatına başlayan İskenderun Gazetesi kuruluşunun 69’uncu yıldönümünü kutlamaktadır. Gazetenin İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli  ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü  İlyas Edip Terbiyeli  başta olmak üzere tüm çalışan arkadaşlarımızı kutlar, yayım hayatında başarılarının devamını dileriz.”

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti

Yönetim Kurulu

yönetim görev dağılımı1

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here