Gazetemize Kutlama Ziyaretleri Sürüyor

0
28

İskenderun ve Hatay basınının köklü kuruluşlarından olan, kentin ilk gazetesi ‘İskenderun Gazetesi’ olarak, geçtiğimiz günlerde 78. kuruluş yıldönümümüzü kutladık.

Tarafsız, doğru, dürüst, ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren gazetemiz, tam 78 yıl ayakta kalabilmiş olmanın haklı gururunu bir kez daha okurlarıyla yaşarken, gazetemize gelerek tebriklerini ileten gönül dostlarımızın da ziyaretleri de günlerce devam etti.

Rektör Danışmanları Özdemir ve Bilen’den Tebrik Ziyareti

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektör Danışmanları Öğretim Görevlisi Sıtkı Alper Özdemir ve Öğretim Görevlisi Kartal Bilen de, gazetemizi ziyaret ederek, 78 yıldır ilkelerinden ödün vermeden yayın hayatını sürdüren İskenderun Gazetemizi tebrik ettiler.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ve Editörümüz Helga Terbiyeli tarafından karşılanan İSTE’li Hocalarımız, Gazetemizin ilk nüshasının yer aldığı arşiv cildini heyecanla inceledi, İskenderun Gazetesinin arşivinin kent tarihi açısından büyük önem taşıdığını ifade ettiler.

Karşılıklı samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette, kent yapılanmasında, özellikle deprem sonrası yapılacak çalışmalar ve kentin geleceği adına hayata geçirilmesi gereken projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve bu süreçte kent kamu kurumlarının, dinamiklerinin, sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesinin önemine vurgu yapıldı.

Bir Tebrik Ziyareti de Ahmet Taş ve Ali Sönmez’den

İskenderun’un efsaneleşmiş muhtarlarından olan, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz merhum İsa Taş’ın oğlu, Mustafa Kemal Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Taş, gazetemizi ziyaret ederek, 78. Yıl sevincimize ortak oldu. Dernek faaliyetlerini oldukça aktif bir şekilde sürdüren Başkan Ahmet Taş, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve tüm çalışanları tebrik ederek, yayın hayatında başarıların devamını diledi.

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneğinin başarılı başkanı Ali Sönmez, eşi Semra Sönmez ile birlikte İskenderun Gazetemizin 78. yılını tebrik etmek için gazete idarehanemize gelen dostlarımızdandı. Dernek Başkanı Sönmez, gazetemize yayın hayatında başarılar dilerken, gazete ailesini de tebrik etti.

Meslektaşlarımızda Yanımızdaydı

İskenderun’da günlük olarak yayın yapmakta olan Ses Gazetesi’nin emekçilerinden Ödüllü Gazeteci Akın Bodur, Asi Gazetesi Sahibi Sabriye Güler ve meslektaşlarımızdan Mustafa Mert de ziyaretimize gelerek 78. kuruluş yıldönümü sevincimiz ortak oldular.

Nazik ziyaretlerinden ötürü değerli meslektaşlarımız Akın Bodur, Sabriye Güler ve Mustafa Mert’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here