Futsal Şampiyonu Erzin’den!

0
269

erzin futsal“Okullar arası Türkiye Futsal Şampiyonası” finalinde İskenderun Paşa Karaca Öğretmen Lisesi ile karşılaşan Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi, zorlu geçen karşılaşma sonunda rakibini 2-1 yenerek, Hatay 1.si oldu. İl birincisi Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi takımı, 1-7 Ocak 2014 tarihinde Kayseri’deki grup maçlarında ilimizi temsil edecek.

Liseler arası düzenlenen salon futbolu şampiyonasının Hatay ayağında yarı finale yükselen Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi, ilk maçını Erol Birecik Endüstri Meslek Lisesi ile yaptı. Burada rakibini 4-3 yenerek finale adını yazdırmayı başaran Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi Futsal takımı, finalde bu kez kentimiz temsilcisi Paşa Karaca Öğretmen lisesi ile karşı karşıya geldi.

Antakya Atatürk Lisesi kapalı spor salonunda oynanan final maçı zevkli ve büyük çekişmeye sahne oldu. Zorlu geçen karşılaşma sonunda Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi, rakibini 2-1 yenerek, Hatay şampiyonu oldu. Maç sonunda şampiyonluk kupasını Hatay İl Spor Müdürlüğünden herhangi bir yetkilinin bulunmamasından dolayı şampiyonluk kupası ve madalyalar hüzünlü bir şekilde Okul Müdürü Osman Yılmaz tarafından verildi. Tören sonunda takım oyuncuları Okul Müdürü Yılmaz ve Beden Eğitimi öğretmenleri ile sevinç yumağı oluşturdular.

Salonda maç süresince ve sonunda güvenlik görevlisinin dahi olmaması yadırganırken, kupa töreninde de İl Spor Müdürlüğünden hiçbir yetkilin bulunmaması siyasilerin tabiri ile Hatay’ın dağın ötesinde yer alan İskenderun ve Erzin ilçelerinin her alanda sahipsiz olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

İl 1.si olan Erzin Şehit Uğur Ekiz Endüstri Meslek Lisesi, 1-7 Ocak 2014 tarihinde Kayseri’de yapılacak olan ve 10 takımın katılacağı grup maçlarında ilimizi temsil edecek. Hatay şampiyonasında ikinci olan İskenderun Paşa Karaca Öğretmen Lisesi de Konya ilindeki grup maçlarında ilimizi temsil edecek. Haber: Adil Coşkuner-Erzin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here