Futbol Festivalinde Şehrimiz Ünlü Sporcu Adamlarını Ağırlayacak

0
124

futbol festivali2Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan futbol festivali 23-24-25 Eylül 2014 tarihleri arasında İskenderun’da çeşitli etkinliklerle yapılacak. Futbol dünyasına sahip çıkarak destek veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Futbol emektarlarımızı güzel şehrimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Yeni İskenderun için yelkenleri açtıklarını ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çok sayıda futbol adamı, teknik direktörler, futbolcular ve futbol yorumcularının katılacağı futbol festivalinin şehrin tanıtımı açısından da önemli olduğuna dikkat çekti. Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Alp Yalman, Ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural, Trt Spor Yorumcusu eski Beşiktaşlı futbolcu Ali Gültiken festivale katılmak üzere İskenderun’a gelecek isimler arasında yer alıyor.

23.Eylül 2014 Salı günü saat 17.00’de başlayacak futbol festivalinin açılış töreninde Türkiye şöhretler karması ile Hatay Şöhretler Karması karşı karşıya gelecek. Şöhretler takımında Tv futbol yorumcusu Hakan Ünsal, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın unutulmaz golcüsü, tarihi 4-3’lük maçın kahramanı ve golcüsü Hasan Vezir, eski futbolcular Mert Korkmaz, İlyas, Bülent, Soner gibi futbolcular yer alacak.

Festival etkinlikleri kapsamında İskenderunlu gençler içinde penaltı yarışması, top sektirme yarışması, frikik yarışması gibi organizasyonlarda var. Ayrıca futbol dünyasının yeni eğlencesi balon futbolu gösterileri de İskenderun’da ilk defa oynanacak. Türkiye’nin en yetenekli futbol cambazları şehrin dört bir yanında renkli gösterilerde bulunacak. Festivalin en anlamlı maçı 25 Eylül 2014 Perşembe günü yapılacak. Bu maçta İskenderun Belediyesi Down Sendromlu gençleri futbol takımı ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi takımları karşılaşacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here