Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri Tüm Hızıyla Sürüyor

0
32

1-28 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen ve sanat severleri Arsuz’da müzikle, sanatla, edebiyatla buluşturan ‘Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin 18’incisi göz kamaştırıcı etkinlikleri ile devam ediyor.

Etkinliklerin 23. gününde, bugün (23 Ağustos 2024 Cuma günü) saat 16.30’da Sosyal Girişim Atölyesi’nde ‘Öğrenen Çocuk Sorumlu Birey’ konusu işlenecek. Akşam saat 21.00’de ise Sarper Dağtekin’in büyüleyici gitar sunumu olacak. Her iki etkinlik Arsuz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamalarda; “Toplumsal sorunlara etkili ve sürdürülebilir çözümler bulmak, daha iyi ve daha sürdürülebilir bir dünya için çalışmak ister misiniz?

Sosyal Girişim temalı atölyelerimizin ilki “Öğrenen Çocuk Sorumlu Birey/Sosyal Girişim Atölyesi” Tevcide Kaya yürütücülüğünde, LAD Türkiye (Afetten Sonra Yaşam) ve Argüden Yönetişim Akademisi iş birliğinde 23 Ağustos 2024 Cuma saat 16.30’da, Arsuz Yaşam Merkezi’nde.

Sosyal sorunlara etkili ve sürdürülebilir çözümler bulmak, toplumsal ve çevresel fayda sağlamak için fikir geliştireceğimiz Sosyal Girişmcilik Atölyeleri’ne tüm çocukları ve gençleri bekliyoruz!” ifadelerine yer verildi.

Konserle ilgili açıklama ve davet yazısında da; “Sarper Dağtekin’in büyüleyici gitar tınılarına hazır mısınız? 23 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21.00’de Arsuz Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek konsere tüm Arsuzluları bekliyoruz” denildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here