Feyezan Kanalı’nda Çalışmalar Özverili Şekilde Sürüyor

0
16

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB); kirliliğiyle sürekli gündeme gelen Feyezan Kanalı’na geçtiğimiz günlerde iş makinelerini indirerek başlattığı, atık sular ile kanal içindeki katı atıkları bertaraf etme çalışmalarını özverili şekilde sürdürüyor.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün talimatlarıyla, ivedi şekilde HATSU’nun iş makinelerinin Feyezan Kanalı’na indirildiği çalışmalar kapsamında dere içine akarak sivrisinek, haşere, kötü koku ve çevre kirliliğine sebebiyet veren atık su deşarjı sorununu giderme çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar sayesinde kanalın çevresine yayılan kötü koku ve çevre kirliliğinin önüne geçilerek kanalın bulunduğu bölge daha yaşanabilir bir hal alacak.

Temizlik çalışmaları sonrası yapılacak peyzaj düzenlemeleri ile de Feyezan Kanalı modern bir görünüme kavuşacak.

Barıştepe Mahallesi’nden de geçen kanalda yürütülen çalışmalara yönelik duygu ve düşüncelerini dile getiren Mahalle Muhtarı Çiğdem Bozhüyük, temizlik çalışmalarının mahalle sakinlerini mutlu ettiğini ifade ederek; “Bu soruna çözüm bulma konusunda hassasiyet gösteren ve emek veren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk ile tüm ekiplere teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here