Feriz; “Terörü Çözme Süreci Baltalanmak İsteniyor!”

0
65

Hükümet tarafından yürütülen terörle mücadeledeki kararlılığın altını çizen Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, bu süreci sulandırmak ve halkı sokağa dökmek isteyenlerin olduğunu ama halkın bu oyuna gelmeyeceğini vurguladı.

Parti binasında bir açıklama yapan İlçe Başkanı Feriz, “Ak Parti olarak son günlerde, ülkemizin en büyük sorunu olan terör olaylarını bitirme girişimimiz bazı siyasi partiler tarafından İmralı ile görüşme olarak değerlendirilmekte ve bu konu sulandırılmak istenmektedir. Teröre harcanan para ile yeni bir Türkiye kurulur. Bu işin maddi boyutu, bir de manevi boyutu var. Evlatlarımızı şehit veriyoruz. Her şehit haberi yüreklerimizi dağlıyor. Elbette ki herkesin ulaşmak istediği mertebedir şehitlik mertebesi ama bu şekilde şehit edilmeleri kabul edilemez bir durumdur.

Terör olaylarını ülke gündeminden çıkarmak istemeyenler var. Biz ise bunu ülke gündeminden çıkarıp, oraya aktarılan paraları ülkemizi kalkındırmaya kullanacağız. Şu anda ülkemizde, geçmişte olduğu gibi insanları sokağa dökme senaryoları oynanıyor. Vatandaşlarımız, Türkiye’yi daha önce bu oyuna düşürenlerin oyununa gelmeyecektir. Terörü ülke gündeminden düşürmekte kararlıyız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here