Esnaf Kuruluşundan Kutlama Ziyareti

0
82

mkü-esnaf ziyareti1Hatay Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Sabit Teksöz ve üyeleri Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Rektör Kaya’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Sabit Teksöz ziyaretteki konuşmasında, esnaf teşkilatları olarak Üniversite yönetiminin arkasında olduklarını belirterek; “Üniversitemiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Sizleri kutlar, Rektörlük görevinizin hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

mkü-esnaf ziyareti2

“Sivil Toplum Kuruluşlarının Desteğini Görmek İstiyoruz”

Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya da Hatay Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifleri’nin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başhekimlik döneminde edindiği tecrübeleri Üniversiteye katkı yapmak için kullanmak istediğini ifade etti. Üniversiteyi bugün olduğundan daha yukarılara çıkarabilmenin kendisi için başarı olduğunu belirten Rektör Kaya; “Hiçbirimizin Hatay’a, Üniversiteye, ülkemize ve milletimize katkı sağlamanın dışında bir gayesinin olmaması gerekiyor. Bu süreçte bu işi tek başına yapmamız mümkün değil. Dışarıdan bizim yapmış olduğumuz işlerin denetlenmesi gerekiyor. Bu işler denetimsiz olmaz. Biz sivil toplum kuruluşlarının bu konularda desteklerini görmek istiyoruz. Eksiğimiz olursa bizi uyarmaları lazım. Bizler de sizlerin kapısını çalacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here