Eski Vali Utku Acun İTSO Yönetimi İle Bir Araya Geldi

0
587

itso-utku acun1Hatay’da en uzun süre valilik görevinde bulunan Utku Acun, İTSO Yönetimi ile hasret giderdi.  Antakya’da bir takım ziyaretlerde bulunan Hatay eski Valisi Utku Acun, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimi ile de görüşme imkanı buldu.

Hatay’ın ve İskenderun’un kendisi için çok önemli bir yer tuttuğunu ifade eden eski Vali Utku Acun, İskenderun’un sanayisi ve kozmopolit yapısı ile bölgenin ekonomik can damarı olduğunu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın da bu anlamda çok önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.

itso-utku acun2

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen eski Vali Utku Acun, Hatay’ı ve Hatay halkını hiç unutmadığını, hayatının en güzel günlerinin Hatay’da geçtiğini de sözlerine ekledi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Sizleri görmek bizleri de çok memnun etti. Hatay’a önemli hizmetler verdiniz. Gerek Antakya gerekse İskenderun için yaptığınız hizmetleri unutmak mümkün değil” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here