Eski Coşkuyu Yeniden Yaşatmalıyız

0
109

körfez iskenderunspor36CHP Hatay Milletvekili   Aday Adayı Av. Nalan Akkülah, Körfez İskenderunspor’lu futbolcuları ziyaret ederek, baklava ikram etti ve 1461 Trabzon karşılaşması öncesinde moral verdi…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Av. Nalan Akkülah,  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor’un antrenmanını ziyaret ederek hafta sonunda deplasmanda oynanacak  1461 Trabzon karşılaşması öncesinde baklava ikram ederek futbolculara moral verdi.

Beş Temmuz Stadındaki antrenmanı izleyen CHP’li Milletvekili Aday Adayı Av. Nalan Akkülah, Kulüp Başkanı Kazım Aydın, As Başkan Ersin Coşan, Mali Sekreter Özcan Özdemir ve Teknik Direktör Ramazan Silin ile bir süre de sohbet etti.

körfez iskenderunspor37

 Milletvekili Aday Adayı Akkülah, burada yaptığı açıklamada; “Bu hafta deplasmanda oynanacak  1461 Trabzonspor maçında Körfez İskenderunspor’a başarılar diliyorum. İskenderunluluk ruhunu sahalara yansıtacak her türlü çalışmanın yanında olacağım. Bir zamanlar canlı ve heyecanlı olan şehrimizin takımının maçlarını izlemek için insanlar faytonlarla stada gelirlerdi. Deplasmandaki karşılaşmalara ise otobüsler dolusu taraftar maçın yapılacağı şehre giderlerdi. O dönemdeki coşkunun yeniden hâkim olmasını diliyoruz. Bunun için de elimden gelen desteği vereceğim. Kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımızın tribünleri dolduracağı çalışmaları birlikte yapalım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here