Erzin Belediyespor Evinde Mağlup!

0
236

erzin bldspor14Evinde Ankara Demirspor’u konuk eden Erzin Belediyespor, evinde ağır bir darbe aldı. İki takım arasında yaşanan gol düellosunu konuk ekip kazanarak, Erzin Belediyespor’u 3-2 mağlup etti.

İskenderun 5 Temmuz Stadında geçtiğimiz hafta sonu Spor Toto 3. Lig 3. Grubun 13. hafta maçında Adana Demirspor’u konuk eden Erzin Belediyespor, karşılaşmanın 20 dakikasında Fatih Şerifoğlu’nun golüne engel olamadı: 0-1.

Golün şokunu üzerinden hemen atan Erzin Belediyesporlu futbolcular, skoru eşitlemek adına rakip kaleye yüklense de bunda başarılı olamayınca Erzin ekibi ilk yarıyı yenik kapadı.

İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan Erzin Belediyespor, karşılaşmanın 49. dakikasında Rıdvan Çevlik ile skoru eşitledi: 1-1. Karşılaşmanın 66. dakikasında gelişen bir pozisyon sonunda orta hakem Erzin Belediyesporlu Şahin Tüter’e direk kırmızı kart göstererek, oyun dışı bıraktı. Sahada 10 kişi kalan Erzin Belediyespor’un üstüne giden konuk ekip, karşılaşmanın 72. dakikasında Umut Aslan ile tekrar öne geçti: 1-2. Karşılaşmanın 78. dakikasında bu kez Hüseyin Pak ile konuk ekip farkı ikiye çıkardı: 1-3.

80. dakikada orta hakem, bu kez konuk ekipten Ahmet Köseoğlu’nu ikinci sarı karttan oyun dışı bıraktı. 81. dakikada da rakip kaleye etkili gelen Erzin Belediyespor’da Nureddin Ersoy, farkı bire düşürdü: 2-3.

Bu önemli karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Erzin Belediyespor, sahadan 3-2 mağlup ve puansız ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here