Erhan Aksay Turnuvasında Heyecan Artıyor

0
119

spor-turnuva9Turnuvanın ikinci gününde önemli maçlar oynandı. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) ile Mobilyacılar ve Hızarcılar Odası’nın karşı karşıya geldiği maçın galibi İGC oldu. İGC’yi galibiyete taşıyan golleri Mehmet Çetin (3) ile Cuma Keseroğlu atarken, Mobilyacılar Odasında Kemal Duman penaltı kaçırdı

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel 32. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Körfez Grubu ayağında heyecan doruk noktasında. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış sahada yapılan mücadelelerde, günün en önemli karşılaşmasında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti şöhretlerden kurulu Mobilyacılar Odası takımını 4-1 mağlup etti.

spor-turnuva10

Zevkli ve geçen karşılaşmada İskenderun Gazeteciler Cemiyeti futbol takımını galibiyete 1’i penaltıdan olmak üzere 3 gol atan Mehmet Çetin ile Bölgemiz muhabirlerinden Cuma Keseroğlu taşıdı. Mehmet çetin, taraftarlara gençliğini hatırlatırken, Cuma Keseroğlu da attığı güzel golle taraftarlardan alkış aldı. Mobilyacılar takımından Kemal Duman takımı adına penaltı kaçırdı.

Yargı Akademisi Farka Gitti 7-1

Günün diğer karşılaşmaları de bol gollü geçti. Yargı Akademisi Biçer Beton’u her iki yarıda atılan gollerle 7-1 mağlup etti. Günün son karşılaşması ise 51. Bakım Merkez Komutanlığı ile Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği arasında oynandı. Bu karşılaşmada her iki takımda bir birlerine üstünlük sağlayamadı ve maç 3-3 berabere sonuçlandı.

spor-turnuva11

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here