“En Büyük Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır”

0
139

yusuf civelek17CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Ortodoks Kilisesi’ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili A. Adayı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Ortodoks Kilisesi’ni ziyaret etti. Ortodoks Kilisesi Papazı Dimitri Yıldırım’ın da bulunduğu ziyarette konuşan İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakıf Başkanı Can Teymur, CHP Hatay Milletvekili A. Adayı Dr. Yusuf Civelek’e başarı diledi.

Ziyarette yaptığı konuşmasında, insanın en değerli varlık olduğunu belirten CHP Hatay Milletvekili A. Adayı Dr. Yusuf Civelek; “Önce insan gelir. En değerli şey insan ve insana yapılan yatırımdır. Dünyada her şey insan içindir. İnsan ve doğa aslolan bu iki şey, bunun bilincinde olmadan rant bilincinde giderse dünya felakete gidecektir” diye konuştu.

Elektrik altyapısına yatırım yapılması gerektiğini, seçildiği takdirde halkın ve esnafın muzdarip olduğu elektrik kesintisinin çözülmesi için çalışacağını belirten Civelek; “Kısmet olursa mecliste bunun çözülmesi için çalışacağız. Elektrik altyapısı değişmeli, yatırım yapılmalı. Elektrik altyapısı 46 yaşında. Aynı hatlara on binlerce klima ilave edilmiş, hem eskimiş hem yükleme artmış. Kesintilerle esnafımız, halkımız mağdur oluyor” dedi.

yusuf civelek18

Ülkemizin gidişatının iyi olmadığını ifade eden Civelek; “Komşumuzla kötüyüz. Ekonomi sıkıntılı, kriz geliyor diyorlar. Krizin içindeyiz aslında işler iyi gitmiyor. 7 Haziran’da yapılacak olan seçim kader seçimidir. Bu kötü gidişata dur demek, halkın yüzünün gülmesi için halkçı anlayışa, halkçı yönetime, Cumhuriyet Halk Partisi’ne büyük ihtiyaç var” diye konuştu.

Yaptığı konuşmasında, CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr.Yusuf H.Civelek’in, belediye başkanlığı döneminde, iyi ve kötü günde her zaman kendileriyle bir arada olduğunu, aynı duyguları paylaştığını belirten Vakıf Başkanı Can Teymur; “Ortodoks cemaati adına Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Başkanımızı seviyoruz, eşi Dr. Ümran hanımla beraber bayramlarda, cenazelerde bizimle beraber oldular. Başkanımız CHP’den Milletvekilliğine aday adayı şu anda, dileriz aday olur, bu konudaki çalışmaları başarılı olur. Kendisini inşallah parlamentoda görürüz. Başarılar diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here