Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanından 24 Temmuz Ziyareti

0
10

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Açık, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni ziyaret ettiler.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, ziyaret esnasındaki konuşmasında; “Basın mensuplarımız, toplumu bilgilendirme ve aydınlatma görevini üstlenerek çok önemli bir hizmet sunmaktadır. Gazetecilerimizin doğru ve tarafsız haber yapma çabalarını takdir ediyor, bu özel günlerini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Açık ise; “Gazetecilik, halkın haber alma hakkını sağlamak adına büyük bir özveri gerektiren bir meslektir. Sizlerin gayreti ve çalışmaları sayesinde bizler de halkımıza daha iyi hizmet sunabiliyoruz. Tüm gazetecilerimizin bayramını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İGC Başkanı Diyap Atar da, gazetecilerin toplum için üstlendiği rolün önemine dikkat çekti. Atar; “Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş ve Jandarma Komutanımız Mustafa Açık’a ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Gazeteciler olarak, toplumun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi adına çalışmalarımıza aynı özveriyle devam edeceğiz. Emniyet ve jandarma teşkilatlarımızın daima yanımızda olduğunu bilmek bizlere güç veriyor” dedi.

Ziyaret, samimi sohbetler ve karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi. Gazeteciler, bu anlamlı günde kendilerini unutmayan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve Jandarma Komutanı Mustafa Açık’a teşekkürlerini sundular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here