Eform, Tekvandoda Adından Sıkça Bahsettirecek!

0
277

tekvando19Elde ettiği başarılarla Tekvando spor branşında ilimizde adından sıkça söz ettiren Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü, ikinci şubesini de açtı. Eform Spor Kulübü adı altında yeni yerini açan, Kulüp ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan, kulübün yeni açılmasına karşın adından sıkça söz ettireceğine inandığını kaydetti.

Eform Spor Kulübü olarak İskenderun Deniz Alayı karşısında sportif faaliyetlerde hizmet verdiklerine işaret eden Tekvando Antrenörü Mehmet Korhan; “Kulüpte yapılan faaliyetler arasında Tekvando branşı da bulunmaktadır. İki yıldır yaptığımız tekvando çalışmaları sonunda ilk başarılarımızı almaya da başladık. Siyah Kuşak DAN sınavına Eform Spor Kulübü adına katılan Miray Eskiköy, Alperen Erişen, Emirhan Çağlar ve Mehmet Ali Yılmaz adlı sporcularımız, bu önemli sınavı başarı ile geçtiler. Onları kutluyorum.

Eform Spor Kulübü olarak da tekvando spor dalında adımızdan sıkça söz ettireceğimize inanıyor ve sporcularımıza güveniyoruz. Sporcularımız da hedeflerinde ilçemizi ve ilimizi Türkiye Şampiyonalarında en iyi şekilde temsil etmek olduğunu her fırsatta söylemekteler. Bizler de bu hedeflerine ulaşmaları için onları en iyi şekilde eğitiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here