Dünya Okuluna Kabul Sınavı Cumartesi Yapılacak

0
209

bahçeşehir koleji17İskenderun Bahçeşehir Koleji her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Okuluna Kabul Sınavı düzenliyor. Her seviyede okula kayıt olacak öğrencilerin, Rehberlik Servisi tarafından uygulanan tanıma/tarama çalışmalarına tabi tutulduğu Bahçeşehir Koleji’nde, 4. sınıftan itibaren öğrenciler okula kabul sınavları yapılarak kaydediliyor.

Türkiye’nin her yerindeki Bahçeşehir Kolejleri’nde aynı gün yapılan Kabul Sınavlarının sonucunda öğrenciler eğitim bursuyla ödüllendiriliyor. Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilgisi derslerini kapsayan sınavda, öğrenciler içinde bulundukları yılın müfredatından sorumlu oluyor. Bu yıl 28 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan sınavda 4. sınıflar saat 10.00’da, 5. sınıflar 12.30’da, 6 ve 7. sınıflar ise 14.30’da Bahçeşehir Koleji’nde sınava girecekler.

Bu konuda bir açıklama yapan Okul Müdürü Sefai Server Dik; “Dünya Okulu’nda bizlerle birlikte eğitim hayatına devam edecek öğrencileri arıyoruz. Biz bir seviye okuluyuz. Okullarımızda uyguladığımız yoğunlaştırılmış ders programıyla faydalı olabileceğimiz, ulusal sınavlara hazırlarken bir yandan kişisel gelişimine de katkıda bulunarak mutlu edebileceğimiz öğrencilerimizi okulumuza davet ediyoruz. Eğitimin öneminin bilincinde olan, en kıymetli yatırımın eğitime yapılan olduğunun farkında olan, en kıymetlisi olan evladının bireysel özellikleriyle değerlendirilerek potansiyelinin geliştirilmesini isteyen ailelerimizi sınavımıza başvurmaya çağırıyoruz” dedi.

Herhangi bir ücreti olmayan Dünya Okuluna Kabul Sınavı’nın başvuruları Bahçeşehir kampusuna yapılabileceği gibi giriş kartları İskenderun Uğur Dershanesi’nden de temin edilebilir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here