Dörtyol’daki Cinayetin İki Zanlısı Tutuklandı

0
754

dörtyol cinayet1Geçtiğimiz hafta sonu Dörtyol’da işlenen cinayetin iki zanlısı yakayı ele verdi. Zanlılar, Jandarmadaki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren zanlılar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Dörtyol’da 17 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 23.30 sıralarında 1 kişinin ölmesi 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiası ile aranan cinayet zanlısı 2 kişi Jandarmanın operasyonu ile yakalandı.

Hatırlanacağı üzere, Kuzuculu otoban köprüsü civarında, motosiklette bulunan iki kişi tarafından içinde 4 gencin bulunduğu otomobile pompalı tüfekle ateş açılması sonucu Ahmet Darun, M.D, B.K. ve C.M. yaralanmıştı. Yaralılardan Avrasya Üniversitesi 2. sınıf öğrencisi Ahmet Darun, Dörtyol Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Olaydan sonra kaçan şüpheli iki kişinin kimlikleri ise Jandarmanın olay yeri delillerini incelemesi ve geniş çaplı soruşturmasının ardından tespit edildi. Cinayet zanlısı olarak aranan Serkan Ş. (19) ve Saffet Ş. (20) dün sabaha karşı yapılan operasyon ile Kuzuculu kasabasında ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Dörtyol Devlet Hastanesinde sağlık kontrollerinden geçirilen zanlılar, daha sonra Adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısına ifade veren zanlılar sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Zanlılar Dörtyol Adliyesinden çıkarken kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına da çeşitli hakaretler ederek tehditler savurdu. Haber: Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here