Dörtyol’da, Gökhan Özer Yeniden CHP İlçe Başkanı

0
446

Milletvekili adaylığı için CHP Dörtyol İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Gökhan Özer, dün itibariyle dışarıdan atama ile yeninden ilçe başkanlığına getirildi.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında yapılan kongrede Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanlığına seçilen Gökhan Özer, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan 27. Dönem Milletvekilliği için partisinden aday olarak görevinden istifa etmişti.

Gökhan Özer’in istifasıyla boşalan ilçe başkanlığı görevini Hüseyin Yeter üstlendi ve çok da başarılı bir seçim dönemi geçirdi. Yaptığı çalışmalar ve tarafsız tutumu ile örnek bir başkanlık dönemi sergileyen Hüseyin Yeter, 29 Haziran 2018 tarihinde CHP İl Yönetimine sunduğu dilekçeyle gördüğü lüzum üzerine ilçe başkanlığı görevinden istifa etti.

Gökhan Özer’in yeninden başkan olmak istediğini ancak kendisinin bunu etik görmediğini ifade eden Hüseyin Yeter istifasıyla ilgili gerekçeyi; “Partimiz İlçe Başkanı iken istifa ederek 24 Haziran seçimlerinde 8. sıra milletvekili adayı olan Gökhan Özer tekrar ilçe başkanı olmak istediğinden ve yönetim kurulu üyelerinin ekseriyetinin de bu etik dışı harekete katkı sağladığından bu saygısız harekete ve sorumluluğa kişiliğim ve itibarım nedeni ile ortak olmayacağım. Bu nedenlerle ilçe başkanlığı görevimden ve yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum” şeklinde açıkladı.

CHP Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu’nun 03 Temmuz 2018 tarihinde yaptığı toplantısında mevcut yönetim içerisinden ilçe başkanı adayı çıkmayınca Gökhan Özer tekrar dışarıdan atama ile CHP Dörtyol İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Görevlendirme yazısı CHP İl Yönetimine gönderildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here