Dörtyol Kaymakamı Soytürk Proje Tanıtımı İçin Fabrikaları Gezdi

0
108

dörtyol kaymakamı1Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)’nın Geri Kalmış Bölgeler için hazırladığı projelerle ilgili bilgilendirme yapmak için Yeşilköy Mahallesinde bulunan fabrikaları gezerek işletme sahiplerine tanıtımda bulundu.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk beraberinde Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Öztürk, Kaymakamlık Stratejik Yönetim AB ve Proje Koordinasyon biriminden Sait Uyar ile birlikte Yeşilköy mahallesinde faaliyette bulunan Paymetal Çelik İmalat firmasına ziyarette bulundu.

Firma sahibi Hacı Tokköz’den faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldıktan sonra projenin kapsamı hakkında bilgilendirme yapan Kaymakam Soytürk; “Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından 2014 Yılı Mali Destek Programı Proje Tanıtımını toplantılarla yapıyoruz. Ancak iş adamlarımızın işyerlerine kadar giderek bu projeden azami derecede faydalanmaları için bilgilendiriyoruz. Bu projelerle ilçemize yatırım yapılmayacak, ancak burada faaliyet gösteren bir firmamız söz konusu ilçelerin birinde yeni bir yatırım yapabilir. Amaç hangi bölge olursa olsun istihdamı arttırmak ve işsizliği azaltmaktır. Bu proje diğer projelerden çok farklı. İstiyoruz ki tüm fabrikatörlerimiz bundan istifade etsin. Daha sonra bizim haberimiz yoktu demesinler. Bunun için fırsat buldukça bende işyerlerini ziyaret ediyorum” dedi.

Kaymakam Recep Soytürk daha sonra aynı mahallede bulunan ve geçtiğimiz yıl faaliyete başlayan Aksoy Un Fabrikasında ziyaret ederek işletme sahibi Hikmet Aksoy’dan bilgiler aldı. Kaymakam Soytürk burada da proje hakkında bilgilendirmeler de bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Haber: Sedat İskenderoğlu/Dörtyol

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here