Dörtyol İlk Kurşun Ekibi Genel Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

0
59

çelik-iş ziyaret1Cengiz Gül; “Daha Çok Çalışarak Yeniden Büyük Bir Güç Olabiliriz”

Çelik-İş Sendikası’na üye işçilerin oluşturduğu Dörtyol İlk Kurşun Ekibi, Çelik-İş Sendikası 13. Olağan Genel Kurul sonrası yeniden Genel Başkan seçilen Cengiz Gül’e bir tebrik ziyareti gerçekleştirdiler. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Binasında gerçekleştirilen ziyarete katılan yaklaşık 20 kişilik ekip adına konuşan sözcü, Bayram Ayaz; “13. Genel Kurul sonrası güven tazeleyerek yeniden genel başkan seçilmeniz dolayısıyla sizi ve sizin şahsınızda oluşan genel merkez yönetim kurulunu kutluyoruz. Yeni dönemde size ve yönetim kurulundaki arkadaşlarınıza başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Sözcü Bayram Ayaz sonrası bir teşekkür konuşması yapan Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ise; “Dörtyol İlk Kurşun Ekibi olarak çelik emekçileri adına önemli bir iş başardınız ve birlik ve beraberliğinizi muhafaza ettiniz. Bu birliğiniz hem motive edici oldu hem de kısmen örnek teşkil etti. Bugün sizlerin gösterdiği örgütlülük ve dayanışma tüm arkadaşlarımızı kapsamış olsaydı son aylarda özellikle de son günlerde yaşadığımız sıkıntıları yaşamazdık.

Malum sendikaya giden arkadaşlardan bazıları emekliliğe sevk ediliyor. Hâlbuki onlara ‘Bizim sendikada olursanız kimse sizin kılınıza dokunamaz’ denmişti. İlgili sendikanın bölge temsilcisi de emekli ediliyor. O sendikada bulunan arkadaşlarımız kandırıldıklarını anladılar ama iş işten geçti.

31 Aralık 2014 tarihine kadar emekliliği gelenler emekli olacak. Bu işin vebali işçiyi bölen ve zayıf hale getiren malum sendikanındır. Biz her daim işçisinin üzüntüsünden üzüntü duyduk. Her şeye rağmen bataklıktan çıkma şansımız var. Yeniden beraberliği sağlarsak, daha güçlü mücadele edebiliriz. Sizlerin mücadelesini hep önemsedim. Mücadelenize, ziyaretinize teşekkür ediyorum. Daha çok çalışarak yeniden büyük bir güç olabiliriz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here