Doktor Uğurcan Helvacı Samandağspor’u Sırtlıyor

0
17

2024-2025 Sezonu Hatay Süper Amatör Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Antakya Atatürk Stadında yapılan karşılaşmada Samandağspor, Ekincispor’u 3-1 mağlup ederek puanını 9’a çıkartarak liderliğini sürdürdü.

Samandağspor’un gollerinin 2 tanesini Uğurcan Helvacı, diğer golü de Cihan Büyükaşık atarken, Ekincispor’un tek golünü de penaltıdan Deniz Doksöz kaydetti.

Samandağspor Hem Doktor Hem de Futbolcu Yetiştiriyor

Samandağ ilçesindeki Samandağspor’un Kulüp Başkanlığını Öğretmen Yusuf Yatkın yapıyor.  Eğitim ve Spor çevresinde sevilen kişiliği ile tanınan Öğretmen Yusuf Yatkın, bir taraftan Türk sporuna başarılı nesiller yetiştirmenin yanı sıra eğimime de büyük önem veriyor.

Doktor Uğurcan Helvacı’nın Başarılı Yükselişi

Henüz 26 yaşında olan Uğurcan Helvacı ise 8-9 yaşlarında başladığı Samandağspor’da tüm altyapı kategorilerinde futbol oynadı. Uğurcan Helvacı küçük yaşlarında geleceğin başarılı sporcuları arasında gösterilirken, diğer bir taraftan da hem spor yaptı hem de eğitimini aksatmadı.

Mersin’de Tıp Fakültesini bitirerek Hatay’ın Altınözü Devlet hastanesinde doktor olarak göreve başladı. İlk spor aşkı olan Samandağspor da oynamaya devam eden Uğurcan Helvacı, oynadığı 3 karşılaşmada 6 gol atıp 4 de asist yaptı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here