Demokrat Adayları Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

0
90

demokrat parti5Demokrat Parti Hatay Milletvekili Adayları İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettiler. DP Adayları ziyarette, kendilerini tanıtarak seçildikleri takdirde yapacakları çalışmaları Basın mensuplarına anlattılar.

DP Milletvekili Adaylarını, Cemiyet İkinci Başkanı Rızkullah Terbiyeli karşıladı ve seçim çalışmalarında adaylara başarılar diledi.

Hatay İl ve İlçe teşkilatlarının da katıldığı ziyarette söz alan birinci sıra adayı Recep Çetin “Herkes için Adalet, Herkes için Demokrasi ve Herkes için Zenginlik” parolasıyla seçimlere hazırlandıklarını açıklarken seçildikleri takdirde yapacaklarını anlatarak; “Türkiye Büyük Millet Meclisinde yapacağımız çalışmalar sonucunda Kobilerde istihdam teşvik edilecek, Devletin finans sektöründeki ağırlığı ve mali piyasalardan kaynak kullanımı azaltılacak, devletin finans sektörüne müdahaleleri asgari düzeye indirilecek, Esnafın sorunlarıyla ilgilenecek Esnaf, Sanatkar ve Kobi Bakanlığı kurulacaktır.

demokrat parti6

Katma Değer Vergisini 5-8’e düşürüp, Damga Vergisi, Banka ve Sigorta Muameleleri vergisi kaldırılacaktır. Demokrat Partinin Türkiye’mize kazandırdığı birçok tesislerin yanı sıra, yenilerinin yapılması için büyük çaba harcayacağız.

Milletvekili adaylarımızla yoğun bir çalışma temposu içinde tüm Hatay’ı gezerek seçmenlerin sorunlarını da yerinde tespit ederek gerekli notlarımızı almaktayız. Hemşerilerimizden gerekli desteği beklemekteyiz” şeklinde konuştu.

Cemiyete yapılan ziyarette Milletvekili adayları Recep Çetin, Hüseyin Dinçer, Ömer Şehne, Ali Güler, Hasan Atılgan, Arif Dede, Adil Çolak, İlmettin Köybaşı, Güneş Balkaya da hazır bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here