“Demokrasi İçin CHP’de Birleşelim”

0
73

ender çolakoğlu8CHP Hatay Milletvekili A. Adayı Dr. Ender Çolakoğlu Belen İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti…

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu Belen İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Dr. Ender Çolakoğlu’nu Belen’de İlçe Teşkilat Başkanı Fevzi Yüksel, yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili coşkuyla karşıladı.

2015 seçimlerinin büyük önem taşıdığına vurgu yapan Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu; “Ülkemiz için hayati sınavlardan birine hazırlanmaktayız. Ülkemizin ve özellikle Hatay’ın dokusunu, sorunlarını, kaygılarını çok yakından bilen birisiyim. Geldiğimiz bu noktada partimizin içinde görev alarak katkı sunmak, sorumluluk almak, toplumun yaşam kalitesini arttırmak adına bu göreve talip oldum. Bugün burada gördüm ki, sizleri buraya toplayan heyecan, başarıya giden yolda, iktidar olma adına bizleri her geçen gün hedefimize yaklaştırmaktadır” diye konuştu.

ender çolakoğlu9

Cumhuriyet Halk Partisinin, insanı insan yapan tüm değerleri savunduğunun altını önemle çizen Çolakoğlu; “Sosyal demokrasinin tüm evrensel değerleri Cumhuriyet Halk Partisi’ndedir. Geldiğimiz noktada artık iktidar ülkeyi yönetemez haldedir. Ülkemiz maalesef yönetilemiyor. Ekonomi iflas etmiş, iç güvenlik tehdit altındadır. Sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüş, işçilerimiz kan ağlıyor, eğitim ise içler acısı bir hal almış durumdadır. Cumhuriyet Halk Partisinin kadroları, ülkenin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmaya, Cumhuriyet ilkelerini savunmaya ve partimizi iktidara taşımaya hazırdır. Halkımıza doğruları göstermeliyiz. Toplumda bulunan çeşitli din, fikir, mezhep ve kültürlere mensup insanlar ortak idealler ve projeler etrafında birleştirilerek ülkeye hizmet edebilmelidir” şeklinde konuştu.

Siyasetçilerin görevinin insanların yaşam kalitesini yükseltmek, siyasetin amacının da toplumun yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu kaydeden Çolakoğlu; “Daha çok çalışma partimize başarıyı getirecektir. Belen’de ilçe teşkilatının, yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve üyeleriyle hedeflenen başarıya ulaşacağına inancım tamdır. Benim sizlerden tek ricam; gelin bu davaya birlikte sahip çıkalım, ben değil biz diyelim. Partimizi iktidara hep birlikte taşıyalım. Özgürlük için, barış için, demokrasi için, Cumhuriyet Halk Partisi’nde birleşelim, birlik olalım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here