Demiryürek; “Destansı Zaferin 102. Yıl Dönümünü Milletçe Büyük Bir Gururla Kutluyoruz”

0
22

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek; “Destansı Zaferin 102. Yıl Dönümünü Milletçe Büyük Bir Gururla Kutluyoruz”

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şanlı zaferin 102. yıldönümünü gururla kutladıklarını ifade eden Kaymakam Demiryürek; “Aziz milletimizin vatanımızı işgal eden güçlere karşı 19 Mayıs 1919’da başlattığı destansı mücadelenin, 30 Ağustos 1922’de şan ve şeref dolu bir zaferle nihayete erdiği kutlu günün 102. yıl dönümünü milletçe büyük bir gururla kutluyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı; bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz şeref ve gurur günümüz 30 Ağustos Zaferi, milletimizin ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir kahramanlık destanıdır. Bu zafer; bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen büyük bir zaferdir.

Tarih boyunca gücünü, birlik, beraberlik ve kardeşliğinden alan milletimizin sahip olduğu mukaddes değerler etrafında oluşturduğu bu kenetlenme anlayışı ve Büyük Taarruz Ruhu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılaşacağımız badireleri aşmamızda en büyük güvencemiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü ve manevi değerlerimiz uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin, şanlı ordumuzun tüm mensuplarının “30 Ağustos Zafer Bayramını” kutluyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here