Demirtaş: “Hep Birlikte Yeni Türkiye”

0
158

ahmet demirtaş1Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Ahmet Demirtaş: “Hep Birlikte Yeni Türkiye”

AK Parti Hatay Milletvekili A.Adayı Ahmet Demirtaş, aday adaylık sürecinin prosedüre uygun olarak devam ettiğini söyledi.

Demirtaş, yaptığı açıklamada, seçimlerin demokrasi şöleni ortamında geçtiğini belirterek; “Aday adaylığı sürecinde sona doğru yaklaşılıyor. 7 Nisan 2015 tarihinde yüksek seçim kuruluna listeler son şekliyle teslim edilecek. Ülkemizin gelecek refahı için bu seçim çok önemli. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda tek amacımız halka hizmettir. Bu yolda tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Allah hayırlısı ise nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.

Hedef 2023

AK Parti iktidarlarının ülke ve bölge genelinde birçok hizmeti hayata geçirdiğini ifade eden Ahmet Demirtaş; “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile kurucu Genel Başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la ülkemiz geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir. Eğitimden sağlığa, teknolojiden ekonomiye, silah ve savunma sanayisine kadar saymakla bitiremeyeceğimiz birçok alanda AK Parti hizmet alanında köklü reformlara imza attı.

Bizler de Ak Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda kentimize ve ülkemize daha faydalı, güzel hizmetler yapma noktasında, elimizden geleni Allah nasip ederse yapma gayretinde olacağız. Bu hizmet yolunda şahsıma duyulan güven ve gösterilen yoğun ilgi için çok teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here