“Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 91. Yıl Dönümünü Şerefle Kutluyoruz”

0
68

uğur fırat-piyasa19İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat’ın 29 Ekim Mesajı

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Cumhuriyetimiz 100. yılına doğru adım atarken, daha çok demokrasi, daha çok kalkınma, daha çok özgürlük yolunda ilerliyor olmanın sevincini ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

Büyük zorluklar ve fedakarlıklarla kurulmuş olan Cumhuriyetimizin yaş gününü kutlamaktan onur duyduğumuzu vurgulayan Başkan Uğur Fırat; “Birlik ve beraberliğimizin büyük bir coşkuyla tezahür ettiği bugünde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 91. yıl dönümünü şerefle kutluyoruz. Cumhuriyetimizin 91. yılında olduğu gibi Cumhuriyetimizin 100. yılında da çok daha güçlü bir Türkiye’nin, eşit, özgür, refah içinde, geleceğe umutla bakan vatandaşları olarak yaşayacağız.

Cumhuriyetimizin 100. yılına doğru bir adım daha atarken, demokrasi, kalkınma, özgürlük yolunda ilerliyor olmanın sevincini ve onurunu yaşıyoruz. Ülkemizin büyüyen ve gelişen çizgisinin verdiği umutla hemşerilerimin ve yüce milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, şehit ve gazilerimizi, İstiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here