Culha’ya Sürpriz Doğum Günü

0
99

nazım culha23Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başkan yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci ile belediye personelinin hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamasında duygu dolu anlar yaşadı. Belediye Nikah Salonu’nda toplanan personel, Başkan Nazım Culha’yı salona girdiği anda alkış yağmuruna tuttu. Önce ne olduğunu anlayamayan ve oldukça şaşıran Başkan Culha, üzerinde belediyenin logosu ile kendi resminin altında “İyi ki varsınız” yazılı iki ayrı yaş pastayı görünce olayın şaşkınlığını üzerinden attı.

Pastadaki mumları üfledikten sonra, pastaları kesmeye kıyamayan Başkan Nazım Culha; “Kendimi de kesemem, Arsuz Belediyesi’ni de kesemem” şeklinde espriyi patlattıktan sonra, üzerinde Arsuz Belediyesi Logosu’nun bulunduğu pastadan logoya zarar vermeyecek şekilde küçük bir dilim aldı.

nazım culha24

Arsuz Belediyesi’nin oldukça büyük ve geniş bir aile olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Nazım Culha; “Sürpriz doğum günü kutlamasıyla beni şaşırttığınız ve duygulandırdığınız için hepinize teşekkür ederim. Böyle büyük bir aileyle ilk kez doğum günü kutlamanın ayrıcalığını sizlerle yaşadım. Beni çok mutlu ettiniz. Bu aile ortamındaki birlik ve beraberlikle Arsuz’a çok güzel hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Nazım Culha, daha sonra günün anısına bütün personeliyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here