Coşkulu Madalya Töreni!

0
512

turnuva1Belen’de Futbol ve Masa Tenisi Turnuvaları…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Belen’de ortaokulların 5. ve 6. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen futbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenen final maçları ile sona erdi.

Kaymakamlık Spor Kompleksinde düzenlenen Futbol turnuvasının, Sebati Gönenç Ortaokulu ile İssume Ortaokulu arasında oynanan final maçını Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu,  İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Salih Aygün, Emniyet Amiri Ali Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan ile birlikte izledi.

turnuva2

Final maçı sonrasında kupa ve madalya töreni de düzenlendi. Futbol Turnuvasında ve Masa Tenisi Turnuvasında birinci olan Sebati Gönenç Ortaokuluna madalyalarını  ve kupalarını Kaymakam Aydın, ikinci olan İssume Ortaokuluna İlçe Jandarma Komutanı Aygün, üçüncü olan Şevket Çalışkan Ortaokuluna ise Belediye Başkanı Vurucu verdi.

5. ve 6. Sınıflar arası masa tenisi turnuvasında dereceye giren Simya Koleji, İssume Ortaokulu, Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, 70.Yıl İskan Ortaokulu erkek öğrencilerine ödülleri İlçe Emniyet Amiri Ali Çolak, Simya Koleji ve Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu, kız öğrencilerinin ise ödülleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avukatı Fatma Erşen tarafından verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here