CKD, Yükselen Kadın-Yükselen Türkiye Mitingi Düzenliyor

0
89

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD), Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla 6 Mart Pazar Günü Ankara’da ‘Yükselen Kadın-Yükselen Türkiye’ Mitingi düzenleyecek. Mitinge ülkenin dört bir yanından katılım olacak.

CKD Hatay Şube Başkanı Filiz Akın İskenderun Gazetemizin idarehanesine gelerek “Yükselen Kadın-Yükselen Türkiye” mitingi hakkında açıklamalarda bulundu. İskenderun Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli tarafından ağırlanan Akın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ülkenin dört bir yanından katılımlarla gerçekleştirilecek mitinge tüm halkı davet etti.

Dünya Emekçi Kadınlar Gününü 6 Mart’ta başkent Ankara’da düzenleyecekleri mitingle kutlamaya hazırlandıklarını kaydeden CKD Hatay Şube Başkanı Filiz Akın; “Cumhuriyet Kadınları Derneği olarak tüm kadınlarımızı mitingimize katılmalarıyla destek vermeye davet ediyoruz. Miting için araç kaldırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

CKD Hatay Şubesi olarak sivil toplum adına çalışma yapan dernek ve partilerle iletişim halinde olduklarını da ifade eden Akın, 6 Mart Pazar Günü saat 13.00’de Tandoğan Meydanında gerçekleştirilecek olan mitinge ülkenin dört bir köşesinden katılım olacağını da ifade etti.

CKD Hatay Şube Başkanı Filiz Akın ve dernek yöneticileri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne de giderek miting hakkında bilgilendirmelerde bulundular. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here