Civelek: “Ülkemizin En Önemli Sorunu Eğitimdir”

0
223

yusuf civelek21Uğur Dershanesi’ni ziyaret eden CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf Civelek: “Ülkemizin En Önemli Sorunu Eğitimdir”

Uğur Temel Lisesine dönüşecek olan İskenderun Uğur Dershanesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Yusuf Civelek, ülkemizin en önemli sorununun eğitim olduğunu söyledi.

Ziyaretinde, dershanelerin dönüşümüyle Uğur Temel Lisesi’ne dönüşecek olan İskenderun Uğur Dershanesi’nin Müdürü Mustafa Uçan ve öğretmenler tarafından karşılanan CHP Hatay Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf Civelek; “Öğretmenlik kutsal meslektir. Bu kutsal mesleği yerine getirirken öğrencilerin yanında azarlanarak, kalp krizi geçiren, geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitiren TÜBİTAK ödüllü merhum matematik öğretmenimiz Halil Serkan Öz’ün kaybından büyük üzüntü duydum. Geleceğimiz olan çocuklarımızı, gençlerimizi yetiştiren, şekillendiren öğretmenlerimizdir. Öğretmenler, toplumun en fedakâr ve saygıdeğer unsurlarıdır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk eğitime ve öğretmenlerimize büyük önem vermiştir. İnancımızda da eğitim önemlidir.  Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum hadisi vardır. Ne yazık ki bugün ülkemizde en büyük sıkıntı eğitimdir. Eğitime ve eğitimcilerimize hak ettiği değer verilmelidir. Eğitimin, eğitimcilerin sorunları giderilmelidir” dedi.

yusuf civelek22

Uğur Temel Lisesi’ne dönüşecek olan dershaneye hayırlı olması temennisinde bulunan Civelek,  öğretmenlere ve müdür Mustafa Uçan’a başarı diledi.

Ziyarette, LYS ve TEOG Sınavına girecek öğrencilere başarı temennisinde de bulunan CHP Milletvekili A.Adayı Dr. Yusuf Civelek; “Sizler yarınlarımızsınız. Başarılar diliyorum. Sizler ülkemizin yönetiminde, geleceğinde söz sahibi olacak, çeşitli mesleklerde çalışacaksınız. Tüm çabamız sizler için. İyi eğitim almanız, geleceğe umutla bakmanız, mutlu olmanız için” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Uğur Dershanesi Müdürü Mustafa Uçan; “Eğitime, öğretime verdiğiniz destek ve öneme teşekkür ediyoruz. Size başarılar diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here