Çift İdmanla Güç Depoluyorlar!

0
73

Temsilcimiz İskenderunspor, yeni sezon hazırlıklarını İskenderun Mehmet Kurt Spor Tesislerinde aralıksız sürdürüyor. Turuncu-Mavili ekip her gün çift idman yaparak yeni sezon hazırlanıyor.

Geçen yıl play-off’lara kalarak, taraftarlarına büyük heyecan yaşatan İskenderunspor bu sezona sıkıntılı başladı. Kulüp Başkanı Hakan Bolat, gerekli desteği göremediklerinden yakınarak Turuncu-Mavili kulübü, alıcısı varsa satmak istediğini belirtti.

İskenderunspor sessiz sedasız geçen dönemin ardından bu gelişmelerin ışığında yeni sezona hazırlanmaya başladı. Yapılan transfer görüşmeleri ve atılan imzaların ardından önceki gün Teknik Direktör Gürkan Aslan nezaretinde yeni sezon hazırlıkların başladı.

Turuncu-Mavili takım yeni sezon hazırlıklarını dün sabah salonda ve öğleden sonra da sahada gerçekleştirdiği çift antrenmanla sürdürdü.

Hazırlıklar kapsamında günü çift antrenmanla tamamladıklarına işaret eden Teknik Direktör Gürkan Aslan; “İlk Etap Kampımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. 29 Temmuz’da ilk etabı tamamlayacağız ve 3 günlük dinlenmenin ardından 2 Ağustos’ta da ikinci etap kampımıza Afyonkarahisar’da başlayacağız. Lige hazır duruma gelmek için büyük çaba harcıyoruz” dedi.

İskenderunspor Ulaş Zengin’i Renklerine Bağladı

Öte yandan, TFF 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına da devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Turuncu-Mavililer deneyimli stoper Ulaş Zengin’i renklerine bağladı. Altay’da futbol serüvenine başlayan 27 yaşındaki stoper Ulaş Zengin, daha sonda Adanaspor ile Gaziantep FK’da oynadı. İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Ulaş Zengin’in transferini doğruladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here