CHP’li Uyar; “Aklıselim Davranmalıyız”

0
75

süleyman uyar4“Türkiye için, kanlı terör örgütlerinden PKK mı yoksa IŞİD mi daha tehlikeli?” sorusunu yönelttiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar şuan için ülkemiz için en büyük tehlikenin PKK terör örgütü olduğunu söyledi. Başkan Süleyman Uyar, IŞİD karşıtlarını da aklıselim davranmaya davet etti.

Yurt içinde askerlerimize ve polislerimize gösterdiği direniş ile şuan için en büyük tehlikenin PKK olduğunun altını çizen CHP İlçe Başkanı Uyar; “Şuan IŞİD, sınırlarımız dışında eylemler gerçekleştiriyor. Umarız gelinen noktada barış süreci olumlu sonuçlanır ve IŞİD’e karşı daha olumlu bir pozisyon takılırız. IŞİD’in ülkemiz topraklarına gireceğini düşünmüyorum ama ülkemizde ve bölgemizde sıkıntı yaşatmaktadır” dedi.

IŞİD Karşıtları Aklıselim Davranın!

IŞİD’e karşı sokağa dökülen vatandaşlara ve gençlere sağduyu çağrısını yineleyen İlçe Başkanı Uyar; “Sokağa dökülmeniz kabul edilemez bir durumdur. Aklıselim ve sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Çevreye ve birbirimize zarar vermek kimseye yarar sağlamaz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here