CHP’li Başkanlardan Teröre Lanet!

0
148

taziye mesajı1CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve CHP Hatay İl Başkan Vekili Hüseyin Ata Kaşgöz yayınladıkları mesajlarla teröre lanet ederken şehitlerimize de rahmet dilediler.

Kimsenin toplumsal barışımızı bozmaya gücünün yetmeyeceğini ifade eden CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Bu ülkede yaşayan ve bundan sonrada yaşamaya kararlı olan bu ülkenin evlatları olarak emniyet güçlerimiz ve askerlerimize yönelik saldırılar kimden gelirse gelsin lanetliyoruz. Bilinmelidir ki bu ülkede toplumsal barış ve kardeşliği bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu ortamdan fayda sağlamak isteyenlere sesleniyorum, elinizle büyütüp bu hale getirdiğiniz bu terör belası gün gelip sizleri de vuracaktır. Bu duygularla dünkü saldırıda hayatını kaybeden vatan evlatlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ülkemizin  başı sağ olsun” dedi.

taziye mesajı2

CHP Hatay İl Başkan Vekili Hüseyin Ata Kaşgöz de teröre lanet ederek; “Uzun zamandan beri milletimizin birliğine ve huzuruna kasteden hain terör olaylarının son halkasında, Diyarbakır’da Hataylı Hemşerimiz Polis Memuru Serkan Talan ve 6 can yoldaşı şehitlik mertebesine ulaşmışlardır. Birlik ve beraberliğiyle bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti, bu hain saldırılar karşısında da sağduyusunu ve metanetini asla kaybetmeyecektir. Vatanın bölünmez bütünlüğü ile ülkemizin huzur ve selameti için şehit olan polislerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ise sabır ve başsağlığı, yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar dilerim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here