CHP Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Şahutoğlu, Gültepe Mahalle Sakinleriyle Buluştu…

0
103

yılmaz şahutoğlu16“Türkiye’de Gelir Adaletsizliği Geçmişte Olmadığı Kadar Artmışken Neyi Çözdünüz?”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, İskenderun’un Gültepe Mahalle sakinleriyle kahvehanede bir araya geldi.

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu seçim çalışmaları kapsamında Gültepe sakinleriyle buluştuğu ve yoğun bir katılımın olduğu kahvehane toplantısında mahalle sakinleri adına konuşan Nilgün Selçuk, 2015 seçimlerine dikkat çekerek; “Çok önemli bir seçim ve bu seçimle Türkiye çok önemli bir viraj alacak. Bizim için hakikaten Türkiye’nin var olma ve yok olma noktasında büyük bir seçime gidiyoruz” dedi.

Bu mahallenin seçim çalışmalarında çok sık gidip- geldiği yerlerden birisi olduğunu vurgulayan CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu kendini evinde gibi hissettiğini belirterek; “Bu seçim belki de Türkiye’nin parlamenter sisteminin oylanacağı son seçim olacak. Çünkü ülkeyi baskıyla, otoriter sistemle faşist zihniyetle yönetmeye çalışan, mevcut sistemle besleyip mevcut sistemden tatmin olmayan cumhuriyet rejiminin bütün değer yargılarını iktidarları boyunca bir bir yok etmek için çaba sarf eden çoğunu da neredeyse devre dışı bırakan bir zihniyetin şu an da bizi temsil ettiğine, ülkemizi yönettiğine tanıklık ediyoruz” diye konuştu.

yılmaz şahutoğlu17

Cumhuriyet rejimi sayesinde bugün koltuklarında oturan insanların ne yazık ki cumhuriyet rejiminden yakınmaya devam ettiğine işaret eden CHP’li Şahutoğlu; “Bu rejimi bu sistemi değiştirmek yerine Türkiye toplumu açısından Türkiye’nin demokratik yaşamı açısından, sosyal yaşamı açısından, fiziksel ve coğrafi sorunu açısından son derece sakıncalı olduğunu düşündüğümüz başkanlık sistemini getirmeye çalışıyorlar. Türkiye’nin hakikaten hepimizin özellikle son zamanlarda ciddi anlamda hayati olarak algıladığımız ekmek kadar su kadar ihtiyaç hissettiğimiz birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek belki de Türkiye’nin bölünme sürecini tetikleyecek bir sistemin veya bir düzenin ilk adımını atmak için büyük bir çaba içerisinde mücadele ediliyor. Her defasında algı operasyonu yaratmak kaydıyla biz güçlüyüz, şu kadar milletvekili çıkartırız, bu milletvekilini çıkarttığımız zaman biz Türkiye’ye başkanlık sistemini getireceğiz, başkanlık sistemiyle her şey çözülecek, her şey günlük güneşlik olacak algısı yaratılmaya çalışılıyor” şeklinde konuştu.

Bu ülkeyi 13 yıldır tek başına yönetmiş, sadece  iktidar değil  muktedir konumunda olunmasına karşın Türkiye’nin hangi sorununu çözdükleri soran CHP’li Yılmaz; “Çözmek için elinden tutan mı vardı! Soruyorum size Türkiye’nin yoksulluk sorunu çözüldü mü? Türkiye’de şimdi 20 milyona yakın açlık sınırında yaşayan vatandaşlarımız var, Türkiye’de gelir adaletsizliği geçmişte olmadığı kadar artmışken neyi çözdünüz?” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here