CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu Mahalle Toplantılarını Sürdürüyor

0
135

riyad kırmızıoğlu26“Mahalle Meclisleri Şehrimizin Sorunlarının Çözüm Ortağı Olacaktır”

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu mahalle gezileri kapsamında davet edildiği Dumlupınar-Esentepe- Numuneliler Derneğinde geniş katılımlı toplantıda mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahallelilerin ve derneklerinin sorunlarını dile getiren yöneticiler periyodik olarak her hafta bir aday adayını davet ettiklerini ve tanımaya çalıştıklarını belirterek önümüzdeki genel seçimlerde kendilerini temsil edebilecek olanı tercih etmek istediklerini söylediler.

Davetten ötürü memnuniyetini ifade eden CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “1700 üye aileye sahip bölgemizin en köklü derneklerinden olan D.E.N derneğinin toplantısında birçok üyeyi eskiden bu yana tanıyorum. Sizlere burada politika yapmak kolay değil, buna gerekte görmüyorum. Birçoğunuz bizlerin talep ettiği milletvekilliğini yapabilecek yetkinliktesiniz. Şehrimizde buluna mahalle derneklerinin daha sonra kurulan İGEV ve AKAD gibi kurumlarımıza alt yapı oluşturduklarını ve bunun da kültürümüze ve sosyal hayatımıza katkılarının değerli olduğunu düşünmekteyim” şeklinde konuştu.

riyad kırmızıoğlu27

Daha sonra görüşlerini paylaşmaya devam eden Dr. Riyat Kırmızıoğlu, örgütlenmenin önemine vurgu yaparak; “Kentler içinde yaşayan insanlarla hayat bulur, insanlar ise örgütlenebildikleri ölçüde o kenti değiştirebilme gücüne sahip olurlar. Unutmamalıyız ki siyaset sadece partilerde yapılmaz, hayatın her alanında bunu yapıyoruz. Sizler her hafta toplantılarınızda birçok sosyokültürel konuyu görüşüyor, çözüm bulmaya çalışıyorsunuz. Bu da bize gösteriyor ki burası bir meclis, en alttan yukarıya doğru örgütlenmenin yolu, buradan, sizlerden geçmektedir. Sizlerden öğreneceğimiz çok şey var. Ben her zaman halkın yanında olacağım derken öğrenebilme, paylaşabilmek adına söylüyorum, çünkü bilgi paylaşıldıkça çoğalır” diyerek soruları yanıtladı.

Mahallelilerden bazıları, “Bizler soru sormaya hazırlanmıştık ancak soracak bir şey bırakmadınız” diyerek CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu’na teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here