CHP Lideri Özel Hatay’a Geliyor

0
12

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki hafta sonu ilimize geliyor. 6 Ekim 2024 Pazar günü Hatay’a gelecek olan CHP Lideri Özgür Özel, ilk olarak Hatay İl Başkanlığını ziyaret edecek. Özel, parti ziyaretinin hemen ardından Defne Sevgi Parkında halkla buluşacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özür Özel, 7 Ekim 2024 Pazartesi günü ise İskenderun ve Arsuz’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Ziyaretinin ikinci günü olan Pazartesi günü saat 14.00’da Arsuz Belediyesinin ziyaret edecek olan Özel, hazırlanan programa göre saat 14.30’da partisinin İskenderun İlçe Başkanlığına geçerek burada partililerle bir araya gelecek.

İskenderun ve Arsuz ziyaretlerinin ardından Genel Başkan Özel, Antakya Organize Toplantı Salonunda Hatay genelindeki sivil toplum kuruluşu ve oda temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştirecek.

İl Başkanı ve İlçe Başkanları Toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hakan Tiryaki, İskenderun başta olmak üzere, Arsuz, Dörtyol, Erzin, Payas ve Belen İlçe Başkanları, İskenderun İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile CHP İskenderun İlçe Binasında bir araya gelerek, Genel Başkanları Özgür Özel’in Hatay programını değerlendirdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here