CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar; “Başkanımızın Afişleri Kimi Neden Rahatsız Etti?”

0
165

süleyman uyar5CHP İskenderun İlçe Başkanı Dr. Süleyman Uyar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın, kentimizin çeşitli yerlerinde asılmış olan Ramazan ayı kutlama afişlerinin söküldüğünü söyledi.

Gece yarısı alelacele sökülen afişlerin talep ettikleri halde kendilerine teslim edilmediğini kaydeden Uyar, bu afişlerin kimi neden rahatsız ettiğini merak ettiklerini kaydetti.

Uyar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçim gezisi çerçevesinde 20 Temmuz Pazar günü İskenderun’da düzenlenen iftar programına katılmak üzere kentimize gelmiş bulunmaktadır. Bu vesile ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından şehrin belirli noktalarına asılan Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Ramazan ayı kutlama afişleri gece yarısı yapılan alelacele sökme işlemiyle indirilmiş bulunmaktadır.

Partimizin girişimleri ile sökülen afişler geri alınmaya çalışılmış ancak gayri nezaket çerçevesinde cevaplar verilmiş ve üslup düşüklüğü ifadelerle iade edileceği söylenen afişler halen tarafımıza iade edilmemiştir. Büyükşehir Belediye Başkanımızın afişlerinden kimler neden rahatsızlık duymuştur. Her fırsatta demokrasiden bahsedenler keser sapı gibi kendilerine doğru yontulan demokrasi anlayışından derhal vazgeçmelidirler. Bir afişten rahatsız olanların nezaketsiz davranışının yorumunu kamuoyuna bırakıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here